Kookboek CookingToday Nieuwe Buren

Kookboek CookingToday ‘Nieuwe Buren’

Interviews

CookingToday maakt een tour door Nederland en neemt een kijkje in de pannen. Daarbij halen wij de mooiste eetverhalen en de lekkerste recepten op van de ‘gewone’ Nederlander en verzamelen dit in een unieke kookboek. Het eerste CookingToday kookboek zal bestaan uit recepten van bewoners uit Leidsche Rijn, want het jongste stadsdeel van Utrecht bestaat dit jaar 20 jaar! Het wordt dan ook een feestelijk kookboek met persoonlijke recepten die staan voor verbinden en ontmoeten.

Nieuwe Buren
Joyce Pherai, oprichter CookingToday.nl en initiatiefnemer van het kookboek: “Op CookingToday.nl draait het om bijzondere eetverhalen die verteld moeten worden. Dit brengen wij met heel veel passie in video’s, blogs/artikelen, en nu dus ook in de vorm van kookboeken. Waarom we in Leidsche Rijn beginnen? Niets is zo boeiend als een stadsdeel volop in ontwikkeling. Als bewoner van Leidsche Rijn weet ik dat als geen ander. Jouw eigen plek vinden en aarden. Nieuwe buurten om je heen zien ontstaan. Nieuwe buren die naast je komen wonen… hoe leer je ze dan het beste kennen? Via eten! Het kookboek ‘Nieuwe Buren’ helpt je daarbij. Het staat vol met korte eetverhalen die mensen bij elkaar brengen en gerechten die je echt samen moet eten. Samen eten, samen delen, eten verbindt.”

Eetverhalen
Het ‘Nieuwe Buren’ kookboek wordt het eerste uit de reeks kookboeken onder het label CookingToday. Joyce: “Er zijn zoveel mooie recepten met een verhaal. Elk dorp, elke stad of provincie heeft wel inwoners die iets bijzonders kunnen delen op culinair gebied. Wat mij betreft gaan we na Leidsche Rijn heel Nederland af op zoek naar bijzondere eetverhalen en recepten die we in verschillende thema’s in een serie van CookingToday kookboeken brengen. Mijn droom is om ooit met deze missie over de grenzen te gaan. Ik heb in ieder geval de smaak te pakken.”

Radio uitzending
Maandag 11 juni om 13.35 uur komt Joyce live in de uitzending van het Radio M programma ‘Aan tafel’ om meer over het kookboek ‘Nieuwe Buren’ te vertellen. Vanaf eind juli / begin augustus is het kookboek te verkrijgen via lokale Albert Heijn vestigingen en boekhandels. Tevens zal het online te bestellen zijn.

Het kookboek ‘Nieuwe Buren’ komt tot stand in samenwerking met Stichting 20 jaar Leidsche Rijn en voor de publicatie wordt samengewerkt met nieuws-en UIT agenda platform Regio Leidsche Rijn en lokale sponsoren.

In de pers

AD (krant en online): Artikel over lancering Kookboek Nieuwe Buren
Regio Leidsche Rijn: Het kookboek voor Leidsche Rijners is er nu echt
Weekkrant VAR: Kookboek Nieuwe Buren Voor en door Leidsche Rijners
Joyce was ook te horen in een radio uitzending van Radio M (RTV Utrecht)


Reageren


Abonneer op ons YouTube kanaal

Bekijk ook de volgende artikelen...icon

Video stories


icon

Receptenicon

Weetjesicon

Interviews
icon

Reageren