bagels_and_beans_creemcheese_and_spreads_website

Nieuw: de allereerste Bagels & Beans aGoGo

Weetjes

Een to-go winkel van Bagels & Beans is ideaal als je geen tijd hebt om uitgebreid te eten en toch even snel een bagel of een sapje voor onderweg wilt halen. Vanaf 4 juli kan dat bij Bagels & Beans aGoGo. De keten opende een nieuwe vestiging in De Stadskamer – het horecaplein van winkelcentrum Hoog Catharijne – met een to-go zaak waar je razendsnel een belegde bagel met een kop koffie of verse sap haalt. Bagels & Beans aGoGo is dan ook een nieuw tof concept dat helemaal is gebaseerd op de muzikale jaren ’60 en ’70. Ik was uitgenodigd om een kijkje te nemen en natuurlijk te proeven tijdens de feestelijke opening. Lees hieronder snel mijn bevindingen.

Als ik aan Bagels & Beans denk, dan denk ik aan heerlijk belegde bagels, Panamese koffie en het schaaltje pure chocolade boontjes die daar altijd op tafel staat. Dat laatste maakt zo’n hippe keten toch ook authentiek en hartelijk. Door het vertrouwde gevoel die je al snel krijgt bij Bagels &Beans vergeet je dat de tijd daar alles behalve stil staat. Op verschillende gebieden spelen zij namelijk een voortrekkersrol. Of het nou gaat om de introductie van de ‘Bugs’ bagel met gedroogde krekels, meelwormen en sprinkhaan, of het ruime aanbod voor veganisten. Bagels & Beans gaat met zijn tijd mee en de opening van zo een hippe to-go winkel was eigenlijk wel logisch. Helemaal op een fantastische locatie als de Utrechtse Hoog Catherijne waar dagelijks haastige forenzen steeds vaker kiezen voor een gezonde hap, lunch of maaltijd.

Foto: Joyce Pherai

Feestelijke opening

De opening van de splinternieuwe Bagels & Beans aGoGo vestiging werd gisteren groots gevierd in Hoog Catherijne. Zo stond er een Photobooth waar je een persoonlijke Bagels & Beans aGoGo boomerang of foto kon maken. Helemaal gaaf was de vintage Bagels & Beans Jukebox waar je zelf jouw muziek kon uitkiezen. Plots stonden een aantal vrolijke meiden op om een dansje te doen. Voor de nietsvermoedende gasten was dit een aangename muzikale verrassing. Het publiek werd getrakteerd op een heuse flashmob.

aGoGo concept

In de nieuwe zaak krijg je gewoon de vertrouwde bagels geserveerd met beleg die je bij Bagels & Beans gewend bent. Aan de zijkant bevindt zich het ‘aGoGo’ gedeelte. Je ziet een opvallende vitrine waar verschillende smeersels voor de bagels uitgestald staan. Je waant je even in een Italiaans ijssalon maar dan met verschillende smaken creamcheeses en spreads. De broodjes en salades worden direct na bestelling vers bereid.

aGoGo smaken

Je kunt bij Bagels & Beans aGoGo kiezen uit vier bijzondere spreads: biet appel, doperwten hummus, eiersalade of truffel bospaddenstoelen. Ik heb de doperwten hummus geproefd en dat was zeer de moeite waard! Ook kun je kiezen uit verschillende zoete en hartige creamcheeses. Tip! voor de liefhebbers van zoet is de witte choco cranberry een aanrader. Ben je meer van de hartige smaken? Kies dan voor de Thai Curry creamcheese. Zeer verrassend en ontzettend lekker.
Uiteraard kan je ook hier kiezen uit verschillende bagels. De Pumpernickel bagel is echter alleen bij de aGoGo verkrijgbaar.

Ik ben erg benieuwd hoe dit nieuwe concept van Bagels & Beans door het grote publiek ontvangen wordt. Voor mij is het in ieder geval een aanrader. Ga zelf zeker eens een kijkje nemen. Je vindt de Bagels & Beans vestiging in De Stadskamer van Hoog Catharijne. Vanuit het station meteen naar links, volg de weg en dan kan je na een paar honderd meter met de trap omlaag. Daar zit het rechts op de hoek, niet te missen! Adres: Catharijne Esplanade 10


Reageren


Abonneer op ons YouTube kanaal

Bekijk ook de volgende artikelen...icon

Video stories


icon

Receptenicon

Weetjesicon

Interviews
icon

Reageren