icon

Pers


pers

Pers

PUBLICATIES & INTERVIEW AANVRAGEN
Voor media aanvragen, het publiceren van recepten van CookingToday en interview aanvragen met Joyce Pherai of Jacinta Bokma, kan je mailen naar info@cookingtoday.nl of bel naar 020 – 82 02 129.

PERSBERICHTEN EN UITNODIGINGEN
Heb je een bijzonder verhaal en wil je dit met ons delen? Meld het aan ons! Ook willen we graag op de hoogte gehouden worden van culinaire -en culturele events, nieuwe producten en boekpresentaties. Vrijblijvende uitnodigingen ontvangen wij graag per mail via info@cookingtoday.nl.

MEDIAPARTNER WORDEN
Sluit je aan bij ons partnernetwerk voor content en PR samenwerkingen. We brengen je dan als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen, onze redactiekalender en geven je een exclusief kijkje achter de schermen. Voor meer informatie mail naar info@contenttoday.nl of bel 020 – 82 02 129.

PRODUCTEN TOESTUREN
Het toesturen van een product voor een review is altijd vrijblijvend. Wij geven geen garanties met betrekking tot publicatie. Reviews zijn altijd eerlijk en transparant. Wil je zeker zijn van een plekje op CookingToday? Neem dan contact op met ons via info@cookingtoday.nl of bel naar 020 – 82 02 129.

Ons postadres is:
CookingToday.nl
Distelvlinder 8
3544 DW Utrecht


Reageren


Abonneer op ons YouTube kanaal
Heb je deze hieronder al bekeken?
icon

Uitgelicht
icon

Video storiesicon

Recepten
icon

Weetjes
icon

Interviews