icon

Samenwerken


Samenwerking

Samenwerken of adverteren

Wij geloven dat elke organisatie inspirerende verhalen heeft om met zijn doelgroep te delen. Op CookingToday.nl verbinden we consumenten en organisaties op een interessante wijze met elkaar. Door onze jarenlange ervaring binnen de mediawereld beschikken we over een groot netwerk en kennis van effectieve (crossmedia) contentstrategieën.

CookingToday Producties
Zet ons in voor creatieve, inhoudelijk sterke videoproducties en formats voor social media. Samen met de klant gaan we op zoek naar de beste manier om het verhaal te vertellen. We benaderen daarbij filmwerk op journalistieke wijze. Een beeldverhaal wordt vanuit de inhoud opgebouwd. Van casting, scripting, regie tot redactie, productie en verspreiding.

Green story hunter Jacinta Bokma
Merken die zich (willen) richten op een groene en duurzame lifestyle, bieden we met Jacinta een ‘andere’ aanpak en nodigen we uit tot nieuwe vormen van partnerships. Wij hebben een exclusieve samenwerking met food inspirator Jacinta Bokma. Als Green CookingToday storyteller brengt zij bijzondere verhalen en videoportretten binnen het umfeld Green CookingToday. Jacinta heeft haar sporen verdiend binnen de food en hospitality wereld. Haar eerdere successen:

  • Auteur bestsellers De Snelle Vegetariër en Puur Plantaardig. 2x Gourmand World Kookboek Award. Founder Vegacademy, Initiator Veggie Bite Award voor Meest Innovatieve Gezonde Supermarktproduct.
  • Schreef en maakte videocontent over de smaak van BN-ers.
  • Nieuw food- en beverage concept voor Luxury Suites Amsterdam.
  • Bedenker nieuw format voor magazine Lekker.
  • Albert Heijn huismerk: revolutionair vlees van groente.
  • Initiatiefnemer van de Lekker. Verwenbox, een box boordevol hoogwaardige biologische producten.

Sponsored Partnership
Support ons om mooie content te blijven maken! We bieden een aantal interessante mogelijkheden. Wordt hoofdsponsor CookingToday stories, Green CookingToday of sponsor de ‘Weetjes’ rubriek en ‘Jacinta’s Groente -en fruit kalender’. Ook staan wij open voor het ontwikkelen van nieuwe pilots.

CookingToday Foodlab
Wij zijn onderdeel van bureau ContentToday. Met CookingToday introduceren we een ‘one stop shop’ op het gebied van native advertising en influencer marketing campagnes toegespitst op foodgerelateerde merken. Het ContentToday netwerk bestaat uit 1.000+ social influencers en content creators. De adverteerder kan bij ons terecht voor complete mediastrategieën. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@contenttoday.nl of bel 020 – 82 02 129.

Voor alle mogelijkheden en het ontvangen van de uitgebreide mediakit van CookingToday, kun je contact opnemen via het contactformulier.

[contact-form-7 id=”118″ title=”Contactformulier”]


Reageren


Abonneer op ons YouTube kanaal
Heb je deze hieronder al bekeken?
icon

Uitgelicht
icon

Video storiesicon

Recepten
icon

Weetjes
icon

Interviews